Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Σχετικά με τις μαθητικές κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία


               Έντρομοι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Παιδείας και τα αριστερά δεκανίκια τους, παρακολούθησαν την έκρηξη οργής του μαθητικού κινήματος για την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης στο ζήτημα της Μακεδονίας. Επειδή είναι συνήθης τακτική τους να προβοκάρουν κάθε εκδήλωση που δεν ελέγχουν, προχώρησαν στην εκτόξευση τόνων λάσπης εναντίον όσων είχαν αντίθετη άποψη με αυτούς.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνουμε τα εξής:

  • Η ΔΑΚΕ Καθηγητών είναι αντίθετη από θέση αρχής στις καταλήψεις σχολικών χώρων. Εμείς δεν αλλάζουμε θέση ανάλογα με τη θεματολογία και την ιδεολογική κατεύθυνση των καταληψιών, όπως κατ' εξακολούθηση κάνουν οι δυνάμεις της Αριστεράς.
  • Η ΔΑΚΕ Καθηγητών στήριξε το δικαίωμα των μαθητών να διαδηλώσουν για ένα  μείζον εθνικό ζήτημα, όπως είναι το ζήτημα της Μακεδονίας.
  • Καταδίκασε την τακτική της Αριστεράς να συκοφαντεί και να ποινικοποιεί κάθε πατριωτική εκδήλωση.
  • Στηλίτευσε τη στοχοποίηση  ανήλικων μαθητών ως ακροδεξιών, φασιστών και χρυσαυγιτών, επειδή είχαν το «θράσος» να εκφράσουν τις εθνικές τους ανησυχίες για τη Μακεδονία.
  • Επεσήμανε την αντιδημοκρατική τακτική της Αριστεράς να απαγορεύει στους υπόλοιπους Έλληνες να έχουν αντίθετη άποψη και να την εκφράζουν.
  • Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Καθηγητών, ούτε μετείχαν της διαδικασίας των καταλήψεων, ούτε υποκίνησαν τους μαθητές τους, ούτε συμμετείχαν στις διαδηλώσεις. Μήπως χρειάζεται να θυμίσουμε στην αριστερή πλειοψηφία της ΟΛΜΕ ότι αριστεροί συνδικαλιστές στο πρόσφατο παρελθόν παρακινούσαν τους μαθητές σε καταλήψεις κατά των τότε κυβερνώντων και συμμετείχαν σε πορείες, στις οποίες οι μαθητές φώναζαν «Να καεί, να καεί το μπουρ…. η Βουλή»;



    Η ΔΑΚΕ Καθηγητών καταγγέλλει τα πάσης φύσης αριστερά Μ.Μ.Ε που έσπευσαν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις μας, υποστηρίζοντας ότι:
  • Η ΔΑΚΕ Καθηγητών στηρίζει τις καταλήψεις των μαθητών, αντί του σωστού ότι στηρίζουμε το δημοκρατικό δικαίωμα των μαθητών να εκφράσουν την άποψη τους και να διαδηλώσουν ελεύθερα.
  • Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Ε'  Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση της φρασεολογία χρυσαυγίτη βουλευτή, ενώ η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ε΄ Θεσσαλονίκης είχε βγει μία μέρα νωρίτερα από την ανακοίνωση του χρυσαυγίτη βουλευτή!!! Εκτός εάν τον αντιγράψαμε…. με τηλεπάθεια!!!



    Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η κρατική τηλεόραση, η οποία ανέλαβε για ακόμα μία φορά τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου,  διαστρεβλώνοντας καταφανέστατα τα γεγονότα.

    Επειδή όμως η γκεμπελίστικη προπαγάνδα έχει ημερομηνία λήξης, το τέλος των ψευδολόγων είναι πολύ κοντά.